Leer ons kennen – Over ons

Over ons - Leer ons kennen - Fietsers achter elkaar

Even over ons! Onze website is gelanceerd in 2018, gegroeid uit de interesse naar beweging en gezondheid. Wij focussen ons op verschillende vlakken, uiteenlopend en variërend.

Wij posten nu al langer dan twee jaar artikelen over verschillende sporten, evenementen en nieuwsstukken. Hierin proberen wij jou als (toekomstige) sporter zoveel mogelijk bij te leren. En het natuurlijk ook zo leuk mogelijk te maken om informatie te krijgen in sporttips en sportfeitjes.

Trends, veranderingen en verbeteringen in jouw dagelijkse training is precies waar wij voor gaan. Samen kunnen we jouw kennis dus verbeteren en misschien geef jij weer wat kennis door aan jouw connecties. Wij hebben een echte passie voor sport, gezondheid en beweging. Dit alles gaat zo erg hand en hand dat wij er onze volledige moeite in stoppen.

SaltyLemon leert je graag bij over sport en beweging. Zo vind je op onze site nieuwsartikelen, interessante verhalen en feitjes en tips over hoe jij als gezond persoon het nóg beter kan doen.

Bewegen is goed voor iedereen, dat weten we. Voor het fit houden van je lichaam en zo ook je gedachten, voor het teamwork dat je leert binnen een sport en je uithoudingsvermogen. Wat jou stuurt als sportliefhebber, stuurt ons ook: gezond leven. En hierin helpen we je graag een handje mee.

Vragen over ons, of een opmerking? Contact opnemen kan door het contactformulier in te vullen. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug.